SIIRTYY: Näkövammaiskiekon tapahtumapäivä

TAPAHTUMA SIIRTYY HUHTI- TAI TOUKOKUULLE. 

Aisti Sport järjestää JYP Jyväskylän kanssa luistelun ja näkövammaiskiekon kokeilupäivän lapsille. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän LähiTapiola Areenalla (Rautpohjankatu 10, 40700 Jyväskylä) sunnuntaina 30. tammikuuta 2022 klo 11.15–14.30.

Kokoontuminen 11.15 pääovien edessä, josta siirrytään yhdessä pukuhuoneisiin. Jäävuoro kestää 12.00–13.15 ja jäällä mukana ohjaamassa ja kannustamassa on Aisti Sportin ohjaajien lisäksi JYPin Liigajoukkueen pelaajia. Luistelun jälkeen siirrymme jäähallin päädyssä sijaitsevaan ravintola Hurrikaaniin, jossa luvassa on välipalaa, yllätyksiä myös kotiin vietäväksi ja lyhyt yhteinen päätöstilaisuus.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Mukaan tarvitaan luistimet ja kypärä. Jos sinulta löytyy suojavarusteita pehmentämään mahdollista kaatumista, voit ottaa ne mukaan ja pukea päällesi. Ne eivät kuitenkaan ole pakollisia. Sopivat ulkovaatteet on hyvä olla mukana, sillä vaikka jäähallissa on lämpimämpi kuin ulkona, saattaa jäällä ollessa tulla yllättävän viileä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numeroon 050 469 1600. Ilmoittauduthan viimeistään 23.1.2022, jotta järjestäjät osaavat varautua sopivalla määrällä välipalaa. Tapahtumaa tukevat Sokeain lasten tuki ry sekä Maansiirto Harry Mäkelä Oy.

 

Lisätiedot Aisti Sportin sivuilla