Valtti-ohjelman hakuaikaa jatkettiin Rovaniemellä, Vaasassa, Kuopiossa ja Lahdessa

Valtti-kokeilija jousiampumassa

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n Valtti-ohjelman hakuaika päättyi huhtikuun loppuun, mutta hakuaikaa jatketaan vielä osalla paikkakunnista 20.5. saakka.

Lasten ja nuorten osalta hakuaikaa on jatkettu Rovaniemellä, Vaasassa, Kuopiossa ja Lahdessa. Hakulomake Valtti-ohjelmaan haluaville lapsille ja nuorille löytyy täältä: https://www.webropolsurveys.com/S/15A9583A560C0E0E.par

Pääkaupunkiseudulle puolestaan kaivataan vielä lisää Valtteja, joten opiskelijoiden ja vapaaehtoisten hakuaikaa on jatkettu. Valttien hakulomake löytyy täältä: https://www.webropolsurveys.com/S/B432F1514630EDC0.par

Valtti-ohjelmassa henkilökohtainen vammaisliikunnan konsultti tai ohjaaja eli Valtti toimii harrastuksen pariin saattajana erityistä tukea tarvitsevalle lapselle tai nuorelle. Valtit ovat pääasiassa liikunta-, kasvatus-, kuntoutus- tai sosiaalialan opiskelijoita ohjelman yhteistyöoppilaitoksista ympäri Suomea.

Huhtikuun loppuun mennessä Valtti-ohjelmaan haki 278 lasta ja nuorta. Kesäkuun puoliväliin mennessä hakijoille ilmoitetaan, ovatko he päässeet mukaan ohjelmaan. Valttien ja ohjattavien yhteiset liikuntakokeilut ovat pääsääntöisesti syksyllä 2018.

Lisätiedot Valtti-ohjelmasta