Paralympic Team Finland

Suomen paralympiajoukkue Pyeongchangin 2018 paralympialaisten avajaisissa.

Urheilulla on voima tuoda ihmisiä yhteen. Sillä on voima toteuttaa unelmiamme, auttaa meitä ymmärtämään toisiamme ja pääsemään osaksi yhteisöä.

Suomen Paralympiajoukkue eli Paralympic Team Finland tarjoaa kaikille suomalaisille vahvoja tarinoita, ikimuistoisia hetkiä ja huikeita esikuvia. Paralympialaiset ovat yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista, ja edelliset kesäparalympialaiset rikkoivat kaikki aiemmat katsojaennätykset. Lue lisää paralympialaisten katsojaennätyksistä IPC:n sivuilta.

Vaikuttava yhteistyö Suomen Paralympiajoukkueen kanssa on enemmän kuin urheilua. Monipuolinen yhteistyö vahvan brändin kanssa mahdollistaa vaikuttavat kampanjat, tapahtumayhteistyön, viestinnälliset sisällöt sekä tarjoaa edelläkävijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden erottautua kilpailijoista.

Yrityksille nyt on oikea hetki lähteä mukaan urheilijoiden matkalle kohti seuraavia paralympialaisia. Seuraavina neljänä vuotena 2021-2024 järjestetään historiallisesti peräti neljät paralympialaiset: Tokio 2020 (24.8.-5.9.2021), Peking 2022 ja Pariisi 2024.

Lue lisää Paralympiajoukkueen yhteistyökumppaneista ja esimerkkejä yhteistyöstä

Lähde rohkeasti mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Lisätietoja kumppanuuksista