Varaa erilainen henkilöstöpäivä!

Para Sports Day

Para Sports Dayn aikana pääset tutustumaan esimerkiksi maalipalloon, pyörätuolirugbyyn tai muihin vammaisurheilulajeihin. Paralympiakomitean kanssa toteutettu henkilöstöpäivä antaa varmasti uusia kokemuksia aivan jokaiselle. Anna meidän järjestää puolen päivän tai päivän kokeilutapahtuma, joka virkistää mielen sekä antaa uusia eväitä ja puheenaiheita jokaiseen työyhteisöön. Henkilöstöpäivä, tyky-päivä, tyhy-päivä tai koulutuspäivän toimintaosuus, jossa päivän kruunaa urheilijavieras.

Lisäksi molempiin liikuntapäiviin on mahdollista yhdistää myös yhteistyökumppani Spring Housen asiantuntijan tekemä työhyvinvointikartoitus ilman lisämaksua.

SportSpot Etä-tykypäivä

Etä-tykypäivän tavoite on luoda yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään. Sportspotin etä-tykypäivä starttasi keväällä 2020 pandemiatilanteessa, ja nykyään se toimii hyvin esimerkiksi pitkien etäisyyksien työyhteisöille. Etä-tykypäivässä yhdistyvät liikunnallinen leikittely, improvisointi, kilpaileminen ja yhteinen katselukokemus – ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Etä-tykypäivässä on mukana myös paraurheiluun liittyviä haasteita. Varaamalla omalle organisaatiollesi SportSpotin etä-tykypäivän tuet Suomen Paralympiakomitean Valtti-toimintaa ja mahdollistat liikuntaharrastuksen löytämisen ja lajikokeiluja vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille.

Paralympiakomitean henkilöstö on itse toiminut etä-tykypäiväpioneerina ja palaute oli täyttä timanttia. Etä-tykypäivä sai osallistujat innostumaan ja heittäytymään haasteisiin täydellä voimalla. Etä-tykyshowssa näimme yllättäviä suorituksia ja pääsimme tutustumaan toisiimme aivan uudella tavalla.

Huolehdi uudella tavalla työyhteisösi hyvinvoinnista, ota heti yhteyttä ja varaa haluamasi aktiviteetti meiltä!

Lisätiedot